Anne&Max Amsterdam Oud-West

Een koffietentje waar ik vaak te vinden ben als ik wil werken met me laptop of even een kopje koffie wil drinken is bij Anne & Max in Amsterdan oud-west. 

De koffie bij Anne&Max vind ik echt geweldig. De koffie is van Keen Coffee wat echt een favoriet van mij is. Het is 100% Arabica en bestaat uit 50% Brazilië, 25% Peru en 25% Colombia koffiebonen. 

Ik vind het een heerlijke werkplek waar je makkelijk met je laptop kan gaan zitten. De uitstraling is ook fijn. Er zijn enorm veel ramen en het is lekker ruim. Je heb toch soms wel eens koffietentjes of restaurants waar alles zo dicht op elkaar zit? Dat is hier totaal niet zo. Je heb heerlijk de ruimte, waar je ook nog eens door goed personeel bediend wordt!

anne&max

Berichtje sturen?


Heb je vraag over deze blog post of heb je een opmerking?
Je kan me altijd een berichtje sturen!

Comments are closed.