Hey! 

Ik ben Marijke, afgestudeerd als Media vormgever aan het Media college Amsterdam.

Koffie & Creativiteit

Tijdens mijn studie is de baan Barista op mijn pad gekomen. Daar werd ik gelijk enorm enthousiast van. Wat vind ik dat een gaaf beroep! Vorig jaar heb ik de opleiding tot Barista gevolgd en het succesvol afgerond. Afgelopen augustus 2019 heb ik de 2de barista curcus ook succesvol afgerond. 

Op dit moment ben ik werkzaam als Barista op Texel. Door mijn passie voor koffie en creatief bezig zijn kwam de vraag: “Hoe ga ik koffie en creativiteit combineren?”

Gelukkig ben ik op het antwoord gekomen. Ik wil een koffiebar beginnen waar creatieven hun werk kunnen tentoonstellen en verkopen. Ook kunnen ze elkaar daar ontmoeten en hun ideeën met elkaar uitwisselen. Totdat ik mijn koffiebar heb opgezet kun je op mijn website terecht voor de laatste ontwikkelingen rondom Marmore en plaats ik interviews met verschillende creatieven. 

Marmore is niet zomaar een koffiebar, maar één waar iedereen welkom is, waar creatieven een springplank kunnen vinden voor hun carrière door hun werk tentoon te stellen en bij mij te kunnen verkopen. Super leuk toch? Dit allemaal terwijl je een lekker kopje koffie aan het drinken bent. ,

Aangezien ik graag ook nog meer ervaring wil op doen voordat ik mijn droom volg en mijn winkelcafe begin, zal er in de tussentijd wat nieuwe veranderingen komen. Dit geldt ook voor mijn website, hij zal daarom binnenkort even offline zijn. 

Wil je up to date blijven, volg dan marmore op Instagram: @marmore.nl

Wil je meer weten over Marmore?


Of wil je gewoon een keer gezellig een kopje koffie samen drinken? Neem dan even contact met mij op!