Hey! 

Ik ben Marijke en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de studie grafisch vormgever op het Mediacollege in Amsterdam.

Koffie & Creativiteit

Tijdens mijn studie is de baan Barista op mijn pad gekomen. Daar werd ik gelijk enorm enthousiast van. Wat vind ik dat een gaaf beroep! Een aantal maanden geleden heb ik de opleiding tot Barista gevolgd en het succesvol afgerond. Daaruit kwam de vraag: “Hoe ga ik creativiteit en koffie combineren?”

Gelukkig ben ik op het antwoord gekomen. Ik wil een koffiebar beginnen waar creatieven hun werk kunnen tentoonstellen en verkopen. Ook kunnen ze elkaar daar ontmoeten en hun ideeën met elkaar uitwisselen. Totdat ik mijn koffiebar heb opgezet kun je op mijn website terecht voor de laatste ontwikkelingen rondom Marmore en plaats ik interviews met verschillende creatieven. 

Marmore is niet zomaar een koffiebar, maar één waar iedereen welkom is, waar creatieven een springplank kunnen vinden voor hun carrière door hun werk tentoon te stellen en bij mij te kunnen verkopen. Super leuk toch? Dit allemaal terwijl je een lekker kopje koffie aan het drinken bent. 

Wil je meer weten over Marmore?


Of wil je gewoon een keer gezellig een kopje koffie samen drinken? Neem dan even contact met mij op!