Update Marmore

Heey! Zo even geen interview maar een update hoe het er nu voor staat en wat er eigenlijk gaat gebeuren vanaf nu. Zoals er gezegd is in een post op Instagram, ben ik veel aan het onderzoeken en uitpluizen voor Marmore. Er moet natuurlijk veel geregeld worden en daar ben ik nu vooral mee bezig.

Ook werk ik nu fulltime als barista en zoals ik net al zij werk ik daarnaast nog aan Marmore en natuurlijk aan de blog en social media. Ik heb er over nagedacht om de Instagram van Marmore meer te richten op de updates. Dus denk hierbij aan wanneer we een stap verder zijn of wanneer de deuren gaan openen. Ik heb dit besloten te doen, omdat ik me nu veel meer wil gaan richten op de winkelcafe.

Natuurlijk wordt er nog tof werk van creatieven gepost, maar ook meer over Marmore. Dit betekend dat er ook minder wordt gepost, omdat er soms geen updates over Marmore zijn. Ook zullen de interviews minder worden, omdat het veel tijd in beslag neemt en dat die tijd er soms even niet is.

Wat je nu eigenlijk kan verwachten is dat er zo nu en dan tof werk langs komt van creatieven op Instagram en anders een update over Marmore: de winkelcafe waar koffie en creativiteit samen komen!

Als er meer bekend is over Marmore wordt dit vaak op Instagram vermeld: @marmore.nl. Grotere updates worden natuurlijk ook op mijn blog verteld.

Mochten jullie vragen hebben of wil je gewoon even iets kwijt, stuur dan gerust een berichtje hieronder.

update

Berichtje sturen?


Heb je vraag over deze blog post of heb je een opmerking?
Je kan me altijd een berichtje sturen!

Comments are closed.